Ki regisztrálhat?

Amennyiben regisztrálni szeretnél, mint kineziológus, akkor töltsd ki a regisztrációs űrlapot.
A regisztrációt követően ellenőrizzük az adatokat és kiküldjük a regisztrációs díjbekérőt.

A regisztráció díja: 12 000.-/év
(Az MKA regisztrált tagjainak a megjelenés díjtalan, így lehet, hogy jobb, ha előbb ott regisztrálsz tagnak: www.magyarkineziologiaialapitvany.hu)
A díj beérkezése után aktiváljuk az adataidat a keresőben.
Kérjük, hogy a szakmai önéletrajzban tüntesd fel, hogy mely szakmai szervezt tagja vagy (ha tagja vagy), milyen nyelveken dolgozol és milyen rendszereket oktatsz (ha oktató vagy), valamint hogy az általad gyakorolt kineziológiai rendszerekből hány szintet végeztél el (pl: TFH I-IV., One Brain I-VI. stb.).
A szakmai önéletrajzodat évente egy alkalommal díjmentesen updatelheted. Ha ezt többször szeretnéd megtenni, akkor minimális adminisztrációs díjjal (2000.-/alkalom) kell számolnod.

Elérhetőségek

REGISZTRÁCIÓAz MKA kineziológus kereső oldalán bármely kineziológiai ágat végzett szakember regisztrálhat. A regisztrációnál megadott adatokat és végzettségeket az MKA nem ellenőrzi, azokat az adott szakember adja meg. Az egyes szakemberek szakmai felkészültségének igazolására leginkább az MKA minősítési rendszere irányadó, melynek tanulmányozásával betekintést nyerhet az egyes végzettségek szintjével és mélységével kapcsolatban. Tovább a minősítési rendszerhez.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.