Rólunk

A Magyarországi Kineziológiai Alapítványt 2016-ban hoztuk létre azzal a céllal, hogy a magyarországi kineziológusokat segítse és képviselje. Érdekképviseletünk célja a kineziológusi szakma magas minőségének biztosítása, a minőségi szolgáltatás, illetve az ehhez nélkülözhetetlen minőségi oktatás. Működésünk célja a szakma nemzetközi elvárásokhoz való felzárkóztatása, valamint egy olyan kineziológiai fórum létrehozása, amelyben ezeknek az elvárásoknak megfelelő szakemberek információt, tapasztalatot cserélhetnek, megismerhetnek új kineziológiai módszereket, eljárásokat, fejlődhetnek.

Segítsék munkánkat, azért, hogy:

  • működésünkön keresztül, nemzetközi minőségű szolgáltatást tudjunk biztosítani azoknak, akik igénybe veszik regisztrált kineziológusaink és oktatóink tevékenységét.
  • a kineziológus szakma elismertségét növelni tudjuk.
  • minél több ember ismerhesse meg a kineziológia által nyújtott lehetőségeket.
  • minél több ember tanulhasson kineziológiát, ezzel segítve önmaga és környezete fizikai, érzelmi és mentális állapotának megőrzését illetve fejlesztését.
  • támogathassuk olyan emberek kineziológiai tanulmányait, akiknek amúgy nem lenne lehetősége ezek elvégzésére. Az ezzel kapcsolatos pályázati kiírásokat kísérje figyelemmel honlapunkon.
  • szakmai továbbképzés érdekében minél több nemzetközi oktatót hívhassunk Magyarországra.

 

Holnapunkat itt éri el:
Ha regisztrálni, támogatni szeretne minket:

Az MKA kineziológus kereső oldalán bármely kineziológiai ágat végzett szakember regisztrálhat. A regisztrációnál megadott adatokat és végzettségeket az MKA nem ellenőrzi, azokat az adott szakember adja meg. Az egyes szakemberek szakmai felkészültségének igazolására leginkább az MKA minősítési rendszere irányadó, melynek tanulmányozásával betekintést nyerhet az egyes végzettségek szintjével és mélységével kapcsolatban. Tovább a minősítési rendszerhez.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató.